ToekomstNu benoemd tot eerste Green Partner van RISK Bosbeheer

RISK kondigt ToekomstNu aan als eerste Green Partner. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de missie om CO2-compensatie en duurzaam bosbeheer te bevorderen. Bijna alle advies- en coachklanten van ToekomstNu kiezen inmiddels voor CO2-compensatie via RISK Bosbeheer, een bewijs van het groeiende bewustzijn en de gezamenlijke inspanningen voor een groenere toekomst.


Richard Touker en Ineke Jochemsen zijn sleutelfiguren in deze samenwerking. Met hun vastberaden inzet hebben zij niet alleen bijgedragen aan de keuze van klanten voor CO2-compensatie, maar ook zelf het initiatief genomen om de bijdragen te verdubbelen met een gift aan Stichting RISK Bosbeheer. Dankzij hun bijzondere inzet is ToekomstNu B.V. terecht erkend als de eerste Green Partner van de stichting. Ter ere van de start van dit waardevolle partnership is er een certificaat overhandigd aan ToekomstNu, waarmee hun toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming wordt bekroond.
“We zijn enorm trots op de samenwerking met ToekomstNu en de inzet van Richard Touker,” zegt Tony Dingemanse, voorzitter van RISK Bosbeheer. “De toewijding aan CO2-compensatie en het behoud van onze bossen is inspirerend en hopelijk een voorbeeld voor andere bedrijven. Samen kunnen we veel impact maken!”


De samenwerking tussen ToekomstNu en RISK Bosbeheer belooft een positieve impact te hebben op de CO2-reductie en het behoud van natuurgebieden. We kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking.